Skip to main content

Ontwerpen van een kleine stadstuin

stadstuin header ama tuinontwerp

Het ontwerpen van een kleine tuin in de stad is vaak een hele uitdaging. Stadstuinen kennen vaak meerdere problemen, zoals inkijk en een gebrek aan privacy, weinig zon, hitte, problemen met waterafvoer of hoogteverschillen en verzakkingen. Daarbij zijn er voor de inrichting van het relatief kleine oppervlak vaak veel wensen.

Met zoveel complexiteit is het slim om vooraf een tuinontwerp te laten maken. Neem contact op met AMA Tuinontwerp en we ontwerpen samen een stadstuin die functioneel en sfeervol is. We werken met schetsmaquettes en geven zo tijdens het ontwerpen inzicht in de mogelijkheden en de consequenties van bepaalde keuzes. Uiteindelijk leggen we de puzzel van wensen en behoeften op een klein oppervlak en komen we tot een harmonieus geheel in een inspirerend tuinontwerp.

De foto boven dit artikel toont een project in Rotterdam Noord, je kunt meer over dit project lezen bij onze projecten. Heb je behoefte aan advies van iemand die creatief met een kleine ruimte kan omgaan? Schakel AMA Tuinontwerp in voor je aan de uitvoering begint.

 

Bel AMA Tuinontwerp Stuur een bericht

AMA Werkwijze

illustratie werkwijze 1b ama tuinontwerp

AMA Projecten

rust ama tuinontwerp portfolio 1

Inspiratie en Blog

illustratie blog 1 ama tuinontwerp